CATALANO – italiensk & tidsløst

CATALANOH. FRIIS & SØN har eneforhandlingen af det tidsløse italienske mærke CATALANO.
Gennem de seneste årtier har Catalano stået for det bedste inden for porcelæn til badeværelset. Grundtankerne hos Catalano er, at design, kvalitet og fleksibilitet skal hænge sammen og det bliver virkeliggjort i deres sanitetsserier, hvor håndvaske og toiletter diskret sørger for, at helheds-indtrykket af badeværelset bliver højnet.

Møbelserierne fra Catalano fuldender billedet med talrige muligheder for opbevaring, overflader og farver. De mange forskellige designs i Catalanos serier, sørger ligeledes for at tilgodese den enkeltes individuelle smag og behov.

RING 40 87 50 16 – og få en snak med Michael.
Sammen finder vi den rigtige løsning til dit behov samt fornuftige priser på produkterne, eller alternative produkter i den ønskede prisklasse. Vi er altid gode for et godt tilbud.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.